Descàrrega gratuïta «4 ideas para mejorar la convivencia en família»

Aquesta guia va ser escrita durant el confinament de la primavera de 2020, perquè a moltes famílies els va desbordar la situació a casa.

El seu contingut és interessant en qualsevol circumstància, i dona una sèrie d’idees per a millorar la vida a casa.

Document en pdf en castellà.

Llibre «Elogio a lo salvaje» (Castellà)

El salvatge s’associa en l’ésser humà amb una cosa dolenta i habitualment s’utilitza pejorativament en relació amb la nostra espècie. No obstant això, el salvatge és el que ens dona la vida, és el motor primari que procura la nostra supervivència, i preservar a aqueix ser salvatge que la naturalesa tenia previst que fórem, és recuperar la nostra dignitat com a humans.

Elogi al salvatge és una crida necessària per a retornar el joc a les nostres vides i la felicitat a les famílies, establint el joc lliure com a clau per a recuperar i preservar aqueixa felicitat perduda.

És el resultat d’experiències i reflexions de més de 30 anys al voltant de la infància i la naturalesa de l’ésser humà en la seua relació amb aquesta activitat poc considerada per les disciplines acadèmiques, el joc lliure.

La intenció i el missatge són positius, constructius i optimistes, i es desenvolupen al llarg dels diversos capítols, en els quals es fa referències a qüestions com la llibertat, la repressió, l’amor, entorns i contextos vitals, l’avorriment, la calma, la creativitat, la inspiració i la felicitat.

Llibre de tapa blana, 160 pàgines, 16’53 € + despeses d’enviament
E-book 4’27 €

Pagament per PayPal

E-book «Jugar en casa» (Castellà)

Més de 30 idees i suggeriments per a jugar dins de casa amb tota la família. Des de la perspectiva del joc lliure, aquest llibre fa propostes per a compartir bones estones quan les circumstàncies no permeten eixir.

E-book formato pdf, 60 páginas, 4’20 €
Pago por PayPal

Frisbee de llana

Un joc apte per a totes les edats, tant per a dins de casa com fora. Fet amb afecte a crochet. Disponible en diferents combinacions de colors. Llavable en llavadora.

Frisbee soft, diàmetre aprox. de 30 cm, 15 € + despeses d’enviament.

Pagament per PayPal

«Boliche«

Un joc d’habilitat per a grans i xicotets. És un bonic regal fet a mà en crochet. Disponible en diferents colors.

Bolig de llana, 6 € + despeses d’enviament.

Pagament per PayPal
[forminator_form id=»423″]