ANIVERSARIS

Els aniversaris es converteixen en aqueix dia especial amb els nostres jocs que amb tant d’afecte preparen mares i pares per als seus fills. Amb aquesta animació infantil fem una selecció de jocs concorde a les edats previstes i ens adaptem a l’espai disponible, i a més, complementem amb pintacares. Ho gaudeixen grans i xicotets!


COMUNIONS

Per a comunions en restaurants, però també aquelles que se celebren en masies o jardins privats, els nostres jocs aporten l’entreteniment que els xiquets tant gaudeixen en celebracions d’aquest tipus.


ASOCIACIONS I COL·LECTIUS

Entre els més de 100 jocs que tenim, seleccionem els que millor s’ajusten a l’esdeveniment que esteu preparant. En animacions infantils per a associacions i col·lectius tenen cabuda jocs, tallers i també pintacares. A més, tenim equip de so propi i podem sonoritzar el vostre esdeveniment, així com aportar artistes a la vostra programació.

CONTACTA’NS!


COL·LEGIS

Dia de jornades obertes, festes de fi de curs, festes de nadal, campanyes de sensibilització… Al llarg de l’any escolar hi ha diferents moments en els quals els col·legis convoquen a les famílies o volen oferir a l’alumnat una animació infantil. Nosaltres aportem joc, actuacions escèniques, sonorització i jornades temàtiques. Contacta’ns i creem el vostre dia especial.