La criança i educació de xiquetes i xiquets és comparable amb la construcció d’una casa per la qual fa falta un bon entorn, uns fonaments sòlids, materials de qualitat, una distribució assenyada, procediments des del coneixement, cooperació, protecció.

L’educació juga un paper fonamental en el desenvolupament d’actituds socials i habilitats de comunicació per a xiquetes i xiquets; la infància és una etapa crucial en la qual es forma l’escala de valors de l’individu.
El joc infantil és la base de tot aprenentatge i els marcs d’aquest joc, el clima afectiu i les condicions socials, són determinants per a afrontar conflictes i posteriors situacions relacionals.

Els temes que es tracten en els 8 panells informatius plantegen assumptes com la publicitat, els joguets, l’adult i el joc infantil, valors i actituds en el joc no dirigit, la comunicació, resolució de conflictes, relacions basades en el respecte, cooperació, espais de joc: la casa, la naturalesa i les ciutats, etc. MÉS INFORMACIÓ I CONTRACTACIÓ